Korte keten markt in onze serre

Tijdens de week van de korte keten pakken we uit met een lokale markt op zondag 15 mei van 14u tot 18u. Taart, koffie en lokale producenten zijn van de partij!

Op de korte keten-markt in onze serre maak je kennis met andere producenten en makers uit de buurt. Er is een divers aanbod: van taart tot decoratie, van notenpasta’s tot oesterzwammen. Je kan ook een rondleiding krijgen op onze zelfoogstboerderij. Geniet na met een biertje of koffie met taart!

In de korte keten is er een rechtstreekse band tussen producent en consument. Op die manier kan de landbouwer of producent zijn prijs, de productiemethode en het aanbod zelf bepalen. Als consument krijg je in ruil verse en kwaliteitsvolle producten recht van bij de boer of maker. Zonder veel kilometers of verpakkingsafval. En bovendien ondersteun je de lokale economie.

Deze lokale makers en producenten zijn erbij:

Welkom!!!

De boeren en boerinnen van Rawijs

Linda, Alex, Basil, Barbara en Thomas