Toeren en loeren bij 3 zelfoogst-boeren

Fiets mee van plukboerderij naar plukboerderij, op Pinkstermaandag 20 mei - tijdens de Week van de Korte Keten.

Samen met โ€˜t Groenselveld en Bes en Bloem, 2 andere plukboerderijen uit Lokeren en Lochristi, organiseren we een mooie en inspirerende fietstocht langs onze bedrijven.

Zelf je groenten, kruiden, bessen en bloemen oogsten, het wordt steeds populairder. Omdat onze 3 boerderijen allemaal werken met CSA-zelfoogst, is er heel veel gemeenschappelijk. Toch legt elk zijn eigen accenten en heeft elke plek zijn eigen charmes. De fietstocht biedt je de kans om met eigen ogen te zien hoe we werken.

Praktisch:

๐Ÿšฒ route : volg de fietsknooppunten - zo kan je de route volgen zonder kaart. Je kiest zelf waar op de route je vertrekt en in welke richting je fietst. Wie inschrijft, ontvangt een gedetailleerde route en een bestand voor de gps.

๐Ÿง‘โ€๐ŸŒพ Op elke boerderij kun je stoppen voor een rondleiding met een drankje. Er is telkens een rondleiding om 10u, om 14u en 16u.

๐Ÿงบ We voorzien ook op elke boerderij een plekje waar je je picknick rustig kan opeten. Bij mooi weer is het leuk dat je een eigen picknickdeken voorziet, bij regen voorzien we droge zitplaatsen.

๐Ÿ“ Graag laten weten of je meefietst via het inschrijvingsformulier. Dan krijg je ook de details van de route en een bestand voor je gps.

Deelnemen is gratis.

Volgende
Volgende

Food.film.fest Lochristi-Lokeren