Zo word je een fiere oogster bij Rawijs

  • 1 | Wanneer beginnen?

    Het seizoen start gewoonlijk op 1 april. Op andere momenten oogster worden kan ook. Contacteer ons en we bespreken samen de mogelijkheden.

  • 2 | Inschrijven

    We hebben nog plaats voor nieuwe oogsters. Inschrijven voor het nieuwe seizoen kan hier. Vul de gegevens in. Wij nodigen je dan uit voor een infomoment en bezorgen je een oogstcontract met betaalgegevens.

  • 3 | Wat kost dat?

    Je schrijft in voor een volledig jaar met je hele gezin.
    Je kiest een maandbedrag tussen €37 en €41 per volwassene. Kinderen t.e.m. 21 jaar betalen hun leeftijd x €21 voor 12 maanden. Er zijn regelingen voor co-ouderschap en deeltijds inwonen. Spreiding van betaling kan.

  • 4 | Oogsten maar!

    Na deze administratie ben je helemaal klaar om te komen oogsten en vanaf nu de lekkerste en gezondste groenten te eten.

  • 5 | Inspiratie

    We sturen regelmatig een leuk mailtje over het reilen en zeilen op onze boerderij, je krijgt toegang tot onze receptendatabase en besloten Facebookgroep en uitnodigingen voor leuke activiteiten en feestjes.

  • 6 | En meer

    En vergeet niet: er zijn ook kippen, je kan bio-aardappelen, oesterzwammen en noten bestellen. Zelfs je bestelling van bakkerij Pain Pure ophalen kan. Lees hier alles over de extraatjes.

Onze fiere oogsters aan het woord

“Wij willen geen andere groenten meer, de smaak, de versheid en kwaliteit bij Rawijs heb je niet in de winkel!.”

— Steven

“Ik ben lid geworden voor gezonde groenten, seizoensgebonden en korte keten. Maar er kwamen veel positieve zaken bij waar ik mij niet van bewust was. Rust, schoonheid, vlinders en insecten. Het grote aanbod, hoge kwaliteit en smaak van de groenten. Veel goedkoper dan in de supermarkt.”

— Sabine

“Ik kan me niet meer voorstellen niet te komen oogsten en volgens de seizoenen te leren eten. Volgens mij kunnen we gewoonweg niet meer terug naar de winkel om groenten te kopen!”

— Roger

“Heerlijk dat er zoveel gewone groenten zijn zoals bijvoorbeeld prei, wortel, broccoli en daarvan het ganse jaar door.”

— Tom