Zin om onze collega-boer te worden?

Word jij onze collega-boer of -boerin?

Rawijs is een coöperatieve biologische zelfoogstboerderij in Lochristi, op fietsafstand van Gent. We telen op 2 hectare een grote verscheidenheid groenten, kruiden en kleinfruit.

We zijn op zoek naar een toffe collega-boer.in die ons team komt versterken in ons werk: het zaaien, planten, wieden, ...

JE PROFIEL

Je bent bij voorkeur voltijds beschikbaar. Heb je interesse, maar is jouw engagement beperkter? Twijfel dan niet om ons toch te contacteren, we bekijken graag op maat wat mogelijk is. Deeltijds meewerken kan zeker ook.

Wie we zoeken?

  • Je bent minstens 19 jaar oud

  • Je steekt graag de handen uit de mouwen

  • Je kan nauwkeurig en efficiënt werken en neemt graag diverse taken op

  • Je bent flexibel, een teamplayer en bewaart goed het overzicht

  • Je hebt affiniteit met de (bio)landbouw en bij voorkeur zelfs ervaring en kennis of een opleiding gevolgd

  • Je bent bereid een beurtrol op te nemen in de weekendpermanentie tijdens het hoogseizoen (circa 1x/maand een halve dag tussen mei en september)

  • Je beschikt over een rijbewijs B en mogelijks ook G (of bent bereid dit op termijn te halen)

ONS AANBOD

Je komt terecht in een hecht en dynamisch team. We werken samen professioneel, met kennis van zaken en veel werkvreugde aan lekkere en gezonde voeding, het hele jaar rond. Het is een uitdagende job vol afwisseling in een aantrekkelijke omgeving.

Als collega-boer.in stap je mee in de duurzame werking van de coöperatieve. Dat houdt in dat je onder het statuut van zelfstandige werkt en minstens 1 aandeel verwerft (€ 250).

INTERESSE?

Mail je contactgegevens en beknopte info over jezelf naar info@rawijs.be met als onderwerp: "Vacature collega boer.in". Wij contacteren je zo snel mogelijk om eens een proefdag te lopen.

Bel je liever? Boer Alex is te bereiken op 0472/90 87 08.

Ook voor vragen kan je uiteraard per mail of telefoon bij ons terecht.

Vorige
Vorige

Zijn jouw groenten zo lekker als de mijne?

Volgende
Volgende

Sterke band tussen boeren en burgers!